Villkor

1. BETALNING
2. LEVERANS OCH LEVERANSTID
3. FRAKT OCH FRAKTKOSTNAD
4. ÖPPET KÖP OCH BYTESRÄTT
5. REKLAMATIONER
6. ALLMÄNT
7. KONTAKTUPPGIFTER

1.Betalning

Du betalar din order via Svea checkout. Du kan välja mellan betalningsmetoderna, faktura 14 dagar, delbetalning, konto eller kortbetalning.

SveaWebPay Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder SveaWebPays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.
Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard.

Vi erbjuder även betalning via Swish. Vårat Swish-nummer är 123 010 08 34 .

Betalningsvillkor för faktura från Svea Ekonomi

För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige eller Finland och är över 18 år.
Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Vid val av betalning mot faktura så förmedlar Importspecialisten en faktureringstjänst som finns hos Svea ekonomi och betalningen går till Svea Ekonomis bank- eller postgiro.

Fakturan aktiveras samma dag som din beställning skickas från Importspecialisten och löper sedan på 14 dagar.
Om betalning inte är gjord senast på fakturans förfallodag debiterar Svea ekonomi förseningsavgift samt kostnader för betalningspåminnelse och inkasso enligt lag.
Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.
Har du inte fått mottagit någon faktura inom en vecka från det du beställde så ska du kontakta Importspecialisten.

Villkor för SveaWebPay Delbetala och ”köp nu betala om 3 månader”

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.
Väljer du ”köp nu betala om 3 månader” uppläggningsavgift 29 kr och aviavgit 29 kr.

Väljer du att dela upp köpet på 6 månader är det en uppläggningsavgift på 195 kr och aviavgift på 29 kr

Väljer du att dela upp köpet på 12 månader är uppläggningsavgiften 295 kr och aviavgiften 29 kr.

Allmänna villkor hittar du här.

Vid frågor om faktura och delbetalning ska Svea ekonomi kontaktas.
Svea Ekonomi kundtjänst 08 – 514 931 13
Öppettider:
Måndag till fredag 8.00-18.00
Lördag 10.00-16.00
kundtjanst.sveawebpay@sveaekonomi.se

2. Leverans och leveranstid

Alla lagervaror skickas med Postnord / Shenker. Vi skickar oftast din beställning samma dag eller dagen efter du lägger din beställning och senast inom 3 arbetsdagar. I samband med rea kan det dock ta någon dag extra. Du får en avisering från posten / schenker via sms, eller mail när försändelsen finns att hämta på ditt utlämningsställe. Alla försändelser är spårbara. Har du inte fått din leverans eller avisering inom en vecka från det att du beställde så kontakta oss på mail.
Info@Importspecialisten.nu

3. Frakt och fraktkostnad

Fraktkostnad:
Sverige 69 SEK.

OBS outhämtat paket debiteras med 150 kr för att täcka porto och administrativa kostnader.

4. ÖPPET KÖP

Du har 10 dagar öppet köp.

REA-artiklar lämnas inget öppet köp på .

Varan ska returneras i originalskick med samtliga etiketter kvar, om inte detta krav uppfylls så kommer kostnad för värdeminskningen/kostnad för att återställa produkten till originalskick att åläggas dig.

Returhantering vid kortbetalning:
Har du betalat med kort så sker återbetalningen automatiskt till det konto som kortet du betalat med är knutet till. Vi hanterar din retur inom 5 arbetsdagar från det att vi fått den och efter det tar det 1-5 arbetsdagar beroende på din bank, tills återbetalningen sitter på ditt konto.

5. Reklamation

Vid reklamation och felleveranser så ska Importspecialisten meddelas på mail: Info@Importspecialisten.nu
Vid reklamation så åtgärdas i första hand felet och i andra hand så lämnas en ny vara.

6. ALLMÄNT

Importspecialisten reserverar sig för eventuella tryckfel på denna websida, slutförsäljning av produkter samt förseningar hos Posten.

Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm och upplösning.

Priset som anges på Importspecialsten vid inköpstillfället är det pris som gäller för din beställning. Prishöjningar, prissänkningar och ändringar i sortimentet kan ske utan förvarning.

7. Kontaktuppgifter

Har du frågor eller synpunkter så kontakta oss via via mail på info@importspecialisten.nu. Vi svarar nästan alltid inom 24 timmar på veckodagarna. Vill du ringa så är telefonnumret: 016 – 541 39 09 Vi svarar mellan klockan 09.30-17.30 på helgfri vardag. Ibland är vi dock upptagna med kunder i butiken och kan inte svara och då ber vi er att maila stället.

Organisationsnummer 741230-1637